Gewoon Goed, gewoon gezellig, gewoon Wildthout!

Dineren bij Wildthout is puur genieten!

Heerlijk eten en drinken, mooie en smaakvolle gerechten, goede wijnen, attente bediening en een heerlijke huiselijke en vooral ongedwongen sfeer. Dit zijn de ingrediënten waarmee wij op onze eigen manier onze gasten dagelijks verwennen.

Bij het bereiden en samenstellen van onze gerechten kiezen we bewust voor producten vers van het land. We weten waar ons vlees en onze vis  vandaan komt en daar waar het een toegevoegde waarde bied, kiezen we voor biologische producten. Alles wordt ambachtelijk bereid en die liefde ziet en proeft u terug!

Ieder seizoen passen we onze menukaart aan met gerechten die passen bij de tijd van het jaar. Daardoor zorgen we het hele jaar door voor variatie. Onze gerechten zijn met zorg samengesteld, waardoor smaken elkaar versterken op uw bord.

Heeft u speciale wensen, laat ons dit dan weten, zodat we u het juiste advies kunnen geven en daar waar nodig onze gerechten kunnen aanpassen.

Als u zich laat verrassen door de chef kunnen wij hier uiteraard een mooie selectie van begeleidende wijnen bij serveren. Aangezien de menukaart per seizoen veranderd is dit ook het geval voor de wijnkaart. Ieder seizoen vraagt ook om andere wijnen.

Voor gezelschappen vanaf 8 personen maken wij een menu op maat. Ons Menu du Chef is hiervoor erg geschikt, maar met alle plezier stellen we samen met u een menu samen in aanloop naar uw bezoek.

Ook voor gasten met dieetwensen maken wij het bezoek tot een waar feestmaal. Geef uw wensen bij uw reservering door, zodat wij de mogelijkheid hebben om hier op in te spelen.

Hartelijke Groet,

De Culinaire Brigade