Cosy kamer

Op de tussen verdieping van het oude pand vind u deze knusse 1-persoonskamer. Hij biedt u niet meer en niet minder dan u nodig heeft voor een goede nachtrust. Een comfortabele boxspring, digitale televisie, wekker, badkamer met douche, wastafel en toilet en gratis Wifi. (geen lift aanwezig)

Charme Kamer

Op de eerste en tweede verdieping van het oude pand vind u onze Charme Kamers. In een oud pand als het onze is geen enkele kamer hetzelfde. Overal zijn de hoekjes, raampjes, balkjes en schuine daken weer anders. Dit zorgt voor een knusse en nostalgische sfeer in al onze charme kamers. Uiteraard zijn deze kamers voorzien van comfortabele boxsprings, digitale televisie , wekker en badkamer met douche, wasbak en toilet en gratis WIFI.

(geen lift aanwezig)

 

Deluxe kamer met terras

Op de begane grond vind u onze moderne Deluxe kamers met terras. Heerlijke lichte kamers door de grote ramen, uitzicht op het omliggende groen en per kamer een privé terras voorzien van terrasmeubilair.

Deze kamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings, een zithoekje, digitale televisie, koffie faciliteiten, wekker, een ruime badkamer met inloopdouche, wasbak en toilet en gratis WIFI.

 

Deluxe kamer met bad

Deze kamer is uniek in ons hotel. Een heerlijke ruime kamer met comfortabele zithoek, digitale televisie, koffie faciliteiten, wekker en comfortabele boxsprings en gratis Wifi.

Deze kamer is uniek, door het ruime ligbad in de badkamer en daarnaast een inloopdouche, wasbak en toilet.

Familiekamer

De perfecte kamer voor een gezin met twee kinderen. De kamer bestaat uit een ouderslaapkamer met 2 comfortabele boxsprings en een tweede kamer met een luxe twee-persoons stapelbed.

Beide slaapkamers zijn voorzien van televisie. In de ouderslaapkamer vind u de ingang naar de badkamer met douche, toilet en wastafel.