Driedaags Wild Arrangement :

Driedaags Wild Arrangement:

Drie daags wildarrangement bij hotel Wildthout:

2x Overnachting
2x Uitgebreid ontbijtbuffet
1x Culinair 4-Gangen Wildmenu
1x Culinair 5-Gangen Wildmenu
Winterse wandeling
Lekkere verrassing voor thuis

Vrijdag

Op vrijdagavond komt u eerste lekker thuis na een dag hard werken of een lange reis.

Zodra u er aan toe bent, verwennen we u met een sprankelend aperitief en een wild amuse.

Daarna serveren we een Culinair 4-gangen Wildmenu om kennis te maken met onze keuken.

Langzaamaan word het tijd om naar bed te gaan en alvast te dromen over de dag van morgen……..

Zaterdag

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt, gaat u met de hoteleigenaar en onze lokale gids het bos in voor een heerlijke actieve wandeling. Onderweg geniet u van de prachtige natuur en de mooie verhalen rondom de natuur en de rijke historie van Ommen. Onderweg staat de warme chocolade melk met iets lekkers voor u klaar. In de middag heeft u alle tijd om uw eigen programma in te plannen.
Tegen het vallen van de avond staat uw tafel klaar voor een avond gevuld met alle lekkers dat het wildseizoen te bieden heeft. Uiteraard starten we met een sprankelend aperitief met wild amuse, gevolgd door een 5-gangen menu van wild en seizoensproducten uit de regio. Alles op ambachtelijke wijze bereid en geserveerd in onze heerlijke huiselijke sfeer. Kiest u zelf een mooie fles wijn of mogen wij bijpassende wijnen schenken? Tot slot een heerlijke kop koffie aan tafel of een slaapmutsje bij de bar en na een dag buiten en een heerlijke maaltijd is het goed rusten.

Zondag

Voordat u naar huis gaat beginnen we de dag nog een keer goed met een uitgebreid ontbijtbuffet en bij vertrek heeft onze keukenbrigade nog een heerlijke verrassing voor thuis, waar u nog weken van kunt genieten……!

Tweedaags Culinair :

Tweedaags Culinair Avontuur

1x Overnachting
1x Uitgebreid ontbijtbuffet
1x Sprankelend aperitief
1x Culinair 4-Gangen Wildmenu

Laat uw smaakpapillen verwennen met onze culinaire hoogstandjes tijdens een kort maar heerlijk verblijf.
Met het ‘Tweedaags Culinair arrangement‘ krijgt u de eerste avond een culinair 4-gangen diner met een bruisend aperitief geserveerd in ons restaurant. Na een uitgeruste nacht in één van onze kamers kunt u de volgende ochtend heerlijk genieten van ons uitgebreide ontbijt.

Driedaags Culinair :

Driedaags Culinair Arrangement

2x Overnachting
2x Uitgebreid ontbijtbuffet
2x Sprankelend aperitief
1x Culinair 4-Gangen menu
1x Culinair 5-Gangen menu

Laat uw smaakpapillen verwennen met onze culinaire hoogstandjes tijdens een heerlijk verblijf.
Met het ‘Driedaags Culinair arrangement‘ krijgt u de eerste avond een culinair 4-gangen diner met een bruisend aperitief geserveerd in ons restaurant. Na een uitgeruste nacht in één van onze kamers kunt u de volgende ochtend heerlijk genieten van ons uitgebreide ontbijt.
De tweede avond pakken we nog even iets meer uit met een culinair 5-gangen diner in combinatie met een bruisend aperitief. De ochtend van vertrek kunt u eerst nog heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijt in ons restaurant voordat u weer op pad gaat.
Tijdens uw gehele verblijf kunt u tevens gratis parkeren bij het hotel.

Tweedaags Fiets- en Wandel :

Tweedaags Fiets- en Wandelavontuur

1x Overnachting
1x Uitgebreid ontbijtbuffet
1x Culinair 3-Gangen Menu
Gratis Fiets-/wandelroutes

Het ‘Tweedaags Fiets- en Wandel arrangement‘ bestaat uit een culinair 3-gangen diner op de dag van aankomst, één overnachting in één van onze kamers en een uitgebreid ontbijt in de ochtenden.
Tijdens uw gehele verblijf kunt u gratis parkeren bij het hotel en bieden wij u gratis routekaarten van de omgeving aan.

Driedaags Fiets- en Wandel :

Driedaags Fiets- en Wandelavontuur

2x Overnachting
2x Uitgebreid ontbijtbuffet
1x Culinair 3-Gangen Menu
Gratis Fiets-/wandelroutes

Het ‘Driedaags Fiets- en Wandel arrangement‘ bestaat uit een culinair 3-gangen diner op de dag van aankomst, twee overnachtingen in één van onze kamers en een uitgebreid ontbijt in de ochtenden.
Tijdens uw gehele verblijf kunt u gratis parkeren bij het hotel en bieden wij u gratis routekaarten van de omgeving aan.

Drie- of meerdaagse special :

Drie- of meerdaagse special