Corona Afhalen of Bezorgen?

Sinds 14 maart 2020 hebben we al een hele lange periode te maken met het Covid-19 virus waardoor onze samenleving en dus ook ons bedrijf te maken heeft met beperkingen.

Direct in maart 2020 zijn wij begonnen met het aanbieden van maaltijden voor thuis. In eerste instantie werden alle maaltijden aan huis bezorgt, later werd er vooral veel opgehaald. Op dit moment laten we gasten de keus. Ophalen of bezorgen kan dus allebei!

Iedere week een ander menu, zodat onze gasten thuis als een soort bouwpakketje een heerlijk menu op tafel kunnen toveren.
We hebben de keuze tussen een wekelijks wisselend 3-gangen menu “Weekmenu” en een aantal losse a la carte gerechten, waar u zelf een keuze uit kunt maken.
Beide zijn wekelijks te vinden op onze Homepage en op Facebook.

Alle ingredi├źnten vers en/of voorbereid door onze keukenbrigade. Voorzien van een duidelijke beschrijving. Op deze manier lukt het iedere week weer velen om de smaak van Wildthout in hun eigen keuken te halen.

Naast dat wij het erg leuk vinden om op deze manier contact te houden met onze vaste gasten, merken we dat er ook een grote groep is, die op deze manier kennis maakt met de smaak van onze keuken.

We hopen dat er de komende periode nog veel gebruik gemaakt zal worden van onze Thuis menu’s, zodat we gasten kunnen blijven verwennen, maar we kijken vooral heel erg uit naar het moment, dat onze deuren open mogen en we onze gasten weer met open armen mogen ontvangen!